Soler - Colectoare Solare Econome

Soler este un încălzitor econom de apă. În îmbinare cu clima caldă moldovenească, colectorul solar Vă va furnizeaza apă fierbinte pe gratis. Astăzi, tehnologia de încălzire a apei din contul luminii solare, este populară și se utilizează în cele mai dezvoltate țări ale lumii. Cererea sporită pentru încălzitorul de apă solar, este legată în primul rînd de economisirea volumului enorm de energie, care se utilizează pentru încalzirea apei. Pe lîngă aceasta, Soler se deosebește de alte dispozitive de acest gen prin caracterul ecologic excepțional.

Dvs aveți nevoie în mod necesar de soler în cazul în care:

POSEDAȚI
O CASĂ PRIVATĂ

Soler este practic și util în viața cotidiană. Odată cu instalarea unui colector solar în casă, Vă obișnuiți repede cu principiul: în casă permanent este apă caldă pentru care nu e nevoie să plătiți. Încălzitorul de apă nu necesită să fie deconectat, curățit sau supravegheat. Utilizarea unui Soler mic de numai 100-200 litri este suficient pentru a asigura cu apă caldă o familie de trei-patru persoane.

POSEDAȚI
O ÎNTREPRINDERE DE PRODUCȚIE

Boiler-ul solar nu doar Vă aduce economisire dar și Vă garantează disponibilitatea apei calde timp de 24 ore. Simplicitatea construcției încălzitorului de apă Soler și prezența rezervorului din oțel inoxidabil, va asigura nu mai puțin de 25 de ani de serviciu productiv în Moldova. Pe lîngă aceasta, spre deosebire de colectorul solar de înaltă presiune, Soler-ul este protejat de fierbere, ceea ce garantează siguranța exploatării.

POSEDAȚI
O AFACERE PROPRIE

Facturile uriașe pentru utilizarea energiei - mereu a provocat dureri de cap pentru majoritatea proprietarilor de întreprinderi. Autonomia și universalitatea Soler-ului, va da posibilitatea minimizării cheltuielilor pentru încălzirea apei calde pe tot parcursul anului, iar extensibilitatea dispozitivului, Vă permite integrarea boiler-ului solar în sistemul existent de aprovizionare cu apă caldă sau încălzire.

Instalații Solare

SOLER CU VOLUM DE 120 LITRI

(OGU-NG-12)

387€

SOLER CU VOLUM DE 200 LITRI

(OGU-NG-20)

552€

SOLER CU VOLUM DE 300 LITRI

(OGU-NG-30)

699€

Procesul de instalare Soler:

1.

ANALIZĂM SPECIFICUL CONSTRUCȚIEI A CLĂDIRII

2.

OFERIM AJUTOR PENTRU A SELECTA VOLUMUL ÎNCĂLZITORULUI DE APĂ POTRIVIT

3.

LIVRĂM ȘI INSTALĂM COLECTORUL SOLER PE ACOPERIȘUL CASEI.

Economisim împreună cu Soler

Pentru obținerea unui boiler solar, nu e necesar să achiți toată suma integral. La procurarea în parteneriat cu compania de creditare, vă oferim un sistem de credit-rapid flexibil.

Taxa lunară va fi suma care s-ar fi cheltuit pe achitarea facturilor pentru apa caldă. În așa fel, nu veți observa apariția unor cheltuieli suplimentare.

CREDIT

Condițiile de obținere a unui credit-rapid pentru procurarea Soler-ului:

  • Documente: doar buletinul
  • Vârsta minimă – 21 de ani
  • Timpul de prelucrare a cererii – 15 minute
  • Credit cu 0%

CINE POATE OBȚINE UN CREDIT

  • Persoanelor angajate oficial
  • Persoanelor angajate neoficial
  • Persoanelor angajate în străinătate
  • Beneficiarilor de transferuri
  • Pensionarilor

Noutăti Soler

Vreți să cumpărati un soler?

Verificați prețurile și comandați o vizită de inginer pentru evaluare și calcul.