Specificații tehnice

Încălzitorul de apă Soler poate fi instalat pe acoperișul clădirii cu un cost minim de montare. Având performanță înaltă, instalația solară în mai puțin de jumătate de an de utilizare va putea oferi randamentul total al investițiilor și va face achiziția dată rentabilă.

CUM FUNCȚIONEAZĂ SOLER

1
Colectorul absoarbe căldura solară prin intermediul tubelor vidate de sticlă, acoperite în interior cu un material special care transformă energia solară în căldură.
2
Stratul de acoperire are proprietăți unice de absorbție performantă a energiei solare și pierderi termice scăzute.
3
Datorită vidului, între peretele exterior și interior a tubului pierderile de căldură sunt reduse la minimum.
4
Este important de înțeles că Soler este mult mai eficient decât orice colector în sistemul-split, deoarece tuburile vidate funcționează fără tije de încălzire, ce duce la transferul căldurii direct către apa care se află în ele.
5
Funcționarea Soler-ului se bazează pe diferența densității apei calde și rece. Când apa încălzită se ridică prin tub în rezervor, iar apa rece scade, se creează circulația naturală a apei. Datorită acesteia, apa în rezervorul de acumulare se încălzește.
6
În zilele noroase, încălzitorul de apă Soler funcționează ca un boiler obișnuit, deoarece rezervorul este dotat cu un element de încălzire electrică.
7
Colectorul solar este echipat cu un sistem inteligent de protecție care este prezentat ca un controller. Acesta gestionează gradul de încălzire și de umplere a Soler-ului și previne înghețarea apei din tuburi.
Specifications Image