ENERGIE SOLARĂ PENTRU FIECARE

Ideea de a folosi soarele ca sursă de energie a fost generată în mintea omenirii în secolul al XVIII-lea. Pentru a duce la realitate această idee a fost nevoie de jumătate de secol – în 1953, primul încălzitor solar de apă a fost inventat în Israel.

Astăzi, tehnologia de încălzire a apei prin intermediul luminii solare este populară și se utilizează în cele mai dezvoltate țări ale lumii chiar și în Moldova. Cererea înaltă pentru Soler, este legată în primul rând de economisirea volumului enorm de energie, la încălzirea apei. Pe lângă asta, colectorl solar se diferă de alte dispozitive de acest gen prin caracterul ecologic excepțional.

About Image

Caracteristicile principale încălzitorului de apă

Un număr mare de zile însorite din Moldova și performanța înaltă a Soler-ului, vă garantează recuperarea rapidă a investițiilor.
Boiler-ul solar oferă economie de bani pe încălzirea apei, ca rezultat, veți obține apă caldă pentru casă sau întreprinderea dumneavoastră pe gratis.
Construcția simplă a colectorului solar și oțelul inoxidabil a rezervorului, vă oferă nu mai puțin de 25 de ani de serviciu productiv.
Scalabilitatea dispozitivului, vă permite integrarea Soler-ului în sistemul existent de aprovizionare cu apă fierbinte sau încălzire.
Instalarea simplă, vă permite montarea încălzitorului de apă Soler cu propriile puteri (nu este mai dificil decât instalarea unui boiler electric).
Autosuficiența și versatilitatea colectorului Soler, oferă posibilitatea minimizării cheltuielilor pentru încălzirea apei, pe tot parcursul anului.
Regulatorul electronic și senzorul temperaturii, previne înghețul apei. Acestă instalație permite utilizarea Soler-ului și în timpul iernii. Spre deosebire de colectoarele de înaltă presiune, el este protejat de fierbere și garantează siguranță.